Hinnasto

Vermuntilan Oriasema sijaitsee länsirannikolla, Satakunnan ja Varsinais-Suomen rajalla Raumalla. Vermuntilan kylässä sijaitseva kotitallimme on hyväksytty spermansiirtoasema Suomen sisäisissä tuorespermalähetyksissä (FIN-H67). Ilmoitathan mahdollisimman aikaisin, kun haluat tilata spermaa tammallesi, sillä kaikki oriit eivät asu tallilla. Pisara Vihtori on oma oriimme ja asuu tilalla.

Varsinaiset hyppypäivät ovat ma, ke ja pe mutta kysy rohkeasti muitakin ajankohtia, jos tilanne sitä vaatii! Ultrapäivät ovat yleisimmin su, ti ja to mutta näissäkin pystymme toimimaan joustavasti tarpeen mukaan. Voit käydä myös pelkästään ultrauttamassa tammasi (hinta 85€). Asemaeläinlääkärinä toimii Sanna-Mari Artukka. Oriaseman pitäjä on käynyt siittola-avustajakurssin ja voi siementää myös Rauman lähialueen kotitalleilla eläinlääkärin valmiiksi ultraaman tamman. Toimenpidemaksu on tällöin 45€ ja matkakulut veloitetaan erikseen. Otamme myös vastaan tammoja, joille käytetään muita kuin aseman kautta tarjolla olevia oreja. Pakettien noudot sovitaan tapauskohtaisesti ja hinnoittelu niistä suoritetaan toteutuneiden kulujen mukaan.

Kausimaksu kesälle 2024 on kiimakohtainen.

Ensimmäinen kiima 400€ sisältää tamman ultrat ja siemennykset omilla oreilla. Sisältää tiineysultran. Seuraavat kiimat 200€/kiima. Siirtomaksu 100€/annos + postikulut toteutuneiden kulujen mukaan.

Lääkkeet ja muut toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hoitopäivistä veloitetaan 15€/päivä, varsallinen tamma 25€/päivä. Kaikki maksut sisältävät alv:n. Katso myös orikohtaiset maksut, orien omistajat eivät välttämättä ole arvonlisäverovelvollisia!

Suosittelemme parhaimman lopputuloksen saamiseksi, että ori ja tamma ovat fyysisesti samassa paikassa. Siirrot Matkahuollon/Postin kautta, aikataululliset haasteet otettava huomioon! Huolehdithan, että tullessaan oriasemalle tammasi on madotettu ja sillä on voimassa oleva jäykkäkouristus- ja influenssarokotus. Astutukset ilmoitetaan suoraan Hippoksen Heppa-järjestelmään ja näin ollen erillisiä todistuksia ei lähetetä. Ilmoitathan myös meille, jos tamma on jäänyt tyhjäksi tai luonut.

Onnea varsomiseen ja kasvatustyöhön!